Monday, 13 February 2017

What is in my mind ?



It is Day 4 of 10 Days Challenge !

Seven things that cross your mind a lot.

1. Macam mana aku mati .

2. When i get old , who will be by my side or am i gonna trouble my family with a weak body that need their support to do my routine ? 

3. Bila aku nak kawin .

4. Kawan kawan sekolah menengah , because i miss them a lot macam nak nangeh gitu bila duduk sorang2 terkenang kan kisah kisah manis dan pahit masa zaman sekolah.

5. nak amik course apa ni.

6. Nanti besar nak kerja apa 

7. bae tengah buat apa .

Sebenarnya aku ni memang banyak betul fikirannya tapi yang terkeluarnya hanya 7 dari berjuta juta persoalan dalam hidup saya sehari hari sebab i am a keep-wondering person. 

That 5 and 6 tu random thought sebab basically i am a student yang menunggu result spm so , it is common la tu think about that kan hehe 

Sunday, 12 February 2017

If you have sparkling eyes ,,, ;)

So hey guys! Its Day 3 of 10 Days Challenge so here it is

Eight ways to win my heart

1. Someone with a good looking face in my eyes , of course because we tend to get used with the word 'judge the book by its cover' , kan ?. Theres a lot of handsome guy i've met but i just dont fell for the look. you got me?

2. Let's go have some walk and talk about anything. 

3. Play sport  (any sport)

4. Make a sparkling eyes because i love them so much !

5. Make your hairstyle like kpop hahahaha wtf

6. Bring me try delicious food.

7. tall ?

8. RICH AND WEALTHY 

Hahahahhahah this topic gave me a goosebump-lah ! Maybe because i am really not into being a girl to win the heart for .. ? 

Saturday, 11 February 2017

I am afraid of the dark!





 Hey guys ! Its Day 2 Of 10 Day Challenge so here I am ,

Nine things about myself

1. I have such an impressing high confidence . like , more to muka tak malu. If you found me being shy , there must be a reason behind it winkwink

2. I am afraid of the dark . You know why ? It is because I feel like I can see many invisible shadow in my mind (ghost) . Lol I dont but I feel like he he So Thats why I hate darkness . Ops does that means I am afraid of ghost!?

3. I am seriously hate leeches , pacat , cacing , ulat bulu , ulat daun , and every single binatang yang takde tulang belakang . But i love nature a lot huhu 

4. I choose to walk alone rather than walk in group . maybe duo is better .

5. I love to stare at people so lama like you can feel you explore that person really deep inside them .  Then i feel like describing them inner and outer side. Few ppl told me this padahal aku tak perasan pula benda ni. 

6. I love sports so much and feels like trying all of them walaupun tak reti.

7. I am a person yang selalu termenung . I dont know if I am thinking or what but , i just ,, termenung , you know?

8. I am an easy going person like if you deal with me , we will went along together because i am a person with the motto 'never say no before u try'

9. I have a good eyesight (i dont wear spectacles)

I am really sorry for the late update because my wifi isn't working these few days and I have a packed schedule with my training , teaching class and so on . I hope everything is going so fine . I wish you a happy life *flying kiss*

Sunday, 5 February 2017

Thank you guys for existing in my life !



   I am very out of idea for the new entry so here come the random thought I've decided to make : 10 Day Challenge. Sebenarnya aku jumpa picture ni dekat Twitter , and I read one's tweet about this challenge but somehow I refuse to make this on Twitter so I make it here. I am pleased to have someone make this with me and please inform if you do .

 Today is Day 1 of 10 Days Challenge. 



Ten things I want to say to ten different people right now.

1. Terima kasih sebab peduli pasal aku selama kita kenal , walaupun aku tak pernah hargai apa yang kau buat . Last2 baru aku rasa bersyukur sebab ada orang yang peduli pasal hidup aku , dari segi amalan rohaniah , kau selalu ingatkan aku dan pentingkan aku dari orang lain. -she who watch me from afar-

2. Aku rasa beruntung sebab ditemukan dengan orang macam kamu , sebab banyak benda aku belajar dari kamu , jatuh bangun kamu dalam bangunkan pekerjaan kamu , sangat ramah dan mesra , sentiasa nak jadi 'seseorang' dalam hidup orang lain walaupun kamu selalu dilupakan . Kamu tahu mereka datang dan pergi tapi kamu iringi pemergian mereka dengan secebis memori ttg kamu spy kamu kekal dikenali . -someone i respect the most- 

3. Hai handsome, i like you a lot , a lot . Thank you for making my life at school so bright and happening full of crush story and crazy emotional along the years >A<  -crush-

4. Aku nak ucap terima kasih dan maaf sebab tak sempat bersua muka sebelum kamu meninggal dunia . Kamu sangat baik sbg seorang bukan muslim , aku harap kamu sempat meninggal dlm keadaan beriman tpi takdir dah tentukan . You affected my life a lot in learning. You'll always remembered . -someone i miss-

5. Hi , I've been adore you such a long time , watching you from afar and found out you are so unique and limited edition , i just want to get closer to you but you are so closed person . I lost you contact and you are nowhere to be found in social media \lol\ 

6. Aku rindu nak belajar dengan korang semua dalam kelas , dalam bilik seminar , buat bising masa self study , makan kat kafe , makan kat kerusi batu bawah pokok kat asrama , makan kat surau . Aku harap boleh putar balik masa . T^T

7. Terima kasih sebab sudi didik saya sampai pandai , datang sekolah malam-malam untuk make sure result gempak dan anak murid semua jadi manusia , dapat ilmu sepenuhnya untuk further study . Maafkanlah saya yang tak reti nak berbaik dengan elderly and for my gurauan yg melukakan. 
-teachers-

8. Aku jeles betul dengan kau , kuat gila . Sangat bising dan open to everyone . Langsung tak kesah pasal apa orang kata , peramah dan mesra , sangat bersemangat . Aku harap aku boleh serap kau punya positivity dalam diri kau pastu letak dalam aku hahaha -qy-

9. Kau bila nak matured ? ahahahhahahahha -ch-

10. Kau la paling banyak mulut , yang pernah aku kenal. Tapi bila takde mood , macam singa . Bila dengan orang yang tak kenal , macam kena kunci mulut. Kau pandai hormat orang ikut masa. Kadang kadang buat aku pun serabut tengok kau tapi kau selalu ingat aku walaupun untuk menyusahkan aku hahahah aku sayang kau walaupun annoying nak mati -b-



  So , that's it for the Day 1st , I am lacking of idea but one by one come across my mind and my fingers dance through the keyboard smoothly and I just missed everyone  :') 

 Will you accept this challenge with me?

Thursday, 2 February 2017

I just found out about free templates!


I have been using simple template as a blogger starter few years ago , then move to blogskins and now I am back to simple template but specifically washed denim template . But I am so shocked to find out that there were also free templates for simple template \lol\ I just found out that I am so outdated to this .

   Before this , I am used to the blogskins codes because it was all based on coding . Everything on your blog is managed and arranged through the codes . That was pretty troublesome because you have to understand the codes and where to put your widget and stuffs.

  That was few years back then , but this site changed my views about this world >.< . I am so mad , why did I only know about this now? I've been blogwalking these few days and figure out other blogger manage to create such an impressive template \im jealous\ . I thought that I have to buy domain first then buy a new template for the blog . In fact , there's also free template for trial!

  Therefore, the tutorial was very easy and effectively works out and I am suprised and glad to own this template on my blog. I am sorry , I'm so excited . Well said that this template is really neat and simple . It makes the whole content arranged well and easy to explore so I hope I could manage to improve my writing skills and work on this site for my self-benefit.

Doodle of the Day !

Pheww what a struggle work! I've not drawing on sai for a long time , and now it is done . bram bram braaammmm I really mess myself ...