Wednesday, 25 January 2017

My 2016 in a post

It is never too late for a 2016 sum up entry because I think it is an important year which I should remember . Maybe because it is my senior year in high school, or maybe because it is a year full of pain and torture ? like , who knows kan what had happened along the year.

  So i am seriously feeling grateful for the great year I've been passed thru. Thru thick and thin the storm hit me fuh .


SPM

 First of all, 2016 is my spm year which I sit for a big examination in my life (i think so) . So that day by day were all packed with books and stuffs like that . I have been struggling to achieve my best of result in every exam thru the year. So praise Him I made it . oh , Theres one situation where I was once hit to the ground which I scratch my Hall Of Pride when my position in the ranking list of the batch was going down (macam kena tarik dgn graviti) , compared to the previous ranking , the gap is almost 20+ . jatuh bedebok ore klate said , am i rite? this one happened when im in form four I guess.

 Sebabnya ,,,,  I am feeling so proud of myself like "alah , takyah belajar takpe. I can score all of this subjects easily-lah!" . So that was how my ego went. So , sepanjang midexam tu memang I tak study langsung and bermain main masa prep . Kalau dah sombong dengan ilmu , memang Allah tunjuk depan depan bro. Takde berkat belajar.

quote this: 'Kalau dah sombong dengan ilmu , memang Allah tunjuk depan depan bro. Takde berkat belajar. ' - Asmafiqah 2017

That was one thing I've learned thru the year, selepas dapat pengajaran macam tu lah. Lepas tu , memang aku struggle study betul betul , cuma kalau malas sikit sikit tu biasalah kan huhu .

FRIENDSHIP VALUE

  So , I conclude that this year is a heartwarming year where I saw my friends are being so nice to each other like we can get going together! I have no words to explain this feeling tapi I am so grateful to have such 58 close friends . Theres a lot we have been through together , as example the night war with our new warden. Kesian ustazah warden kena berhadapan dengan perangai kurang matang kami ni. Dengan macam macam lagi masalah pasal asrama , pasal juniors , all the cases we've been involved, all the programmes , all the camps , all the competition , all the pain we've been holding together dan most important , all the sweets moments we have created together. Especially lepas gabung dorm . I missed everything ; sarapan pagi , nyanyian sumbang semua orang , berebut tandas , main berambak , stay up together wether berbual kosong mahupun study , fashion show and everything.

  It will not be the same when we enter university , to meet the same friends macam batch tifoae dan ardihash ; perangai macam masuk air , tak matured , bising , annoying cam harom , clingy af dan semuanya . Kalau nak describe pasal korang ni aku perlu buat post lain duh \lol\.

So , thank you guys <3 i love you .

2ND DEGREE BLACKBELT

This is one of my best achievement along the year. I think i should jot it down here . I've been holding the 1st Degree Blackbelt in taekwondo for about 5 years . Last grading was when I'm in year 6 . I could continue next grading because of not enough training (actually because I'm so lazy) , kalau ikutkan i can take the grading masa form three lagi tapi postpone due to some issues and reasons.

  Im so envious of my few partners yang boleh grading awal , dengan grandmaster . So there come my time , I passed this grading successfully . Im so sorry I can't update the story about it. I think it is enough only to mention c:

  I think the only reason I have to write this is because im such a forgetful person. 

With that , I end up my post here , thank you for reading . What's yours?


A precious story to be shared

study

Assalamualaikum Aku Maira. Bukan ex student uia ataupun um. Atau sewaktu dgnnya. Aku budak kolej biasa-biasa je. Maaf kalau intro tak berapa nak cun tp aku cubalah utk menulis sehabis baik buat pembaca. Ramai sibuk cerita pasal mental disorder lah, housemate la, roomate la, mmg cerita ni ikut musim ke? Buat confessor yg cerita pasal roomate yg islamik tu, tahniah la sb dpt kawan yg zahirnya mmg nampak kebaikan dan kau sedarinya sendiri. Berbeza dgn roomate aku. Roomate aku seorang yg tegas dan nampak garang. Aku panggil sebagai Zulaikha jela ya. Orangnya cantik tapi sayang mata aku nilai dia dr segi negatif sahaja. Kalau tak kenal, confirm2 kau akan gelar dia budak sombong. Nak senyum pun payah. Senang cerita, kelakuan dia bertentangan drpd kisah roomate islamik tu. Sepanjang aku dalam bilik dgn dia, belum pernah aku nampak dia study. Tp hari-hari assignment dia siap dan dekan every sem. Dah la tidur awal, pastu bangun lambat. Entah bila dia study pun aku tak tahu. So cerita pasal dia ni jadi bualan umpat aku hari-hari kt kawan-kawan aku. Mcm-macam la aku cerita ckp dia ada membela la, pemalas la apa la. Semua negatif aku cerita. Sampailah satu hari tu aku sendiri tersedar semuanya.

Doodle of the Day !

Pheww what a struggle work! I've not drawing on sai for a long time , and now it is done . bram bram braaammmm I really mess myself ...